За нас


„СИТИХОУМС“ ЕООД е създадена 2019 година. Една от най-бързо развиващите агенций за недвижими имоти и вече с утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения.  „СИТХОУМС“ ЕООД вече притежава няколко офиса в страната посредством партньорската си мрежа (франчайз партньори).

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.

Екип

Една от най-силните страни на компанията е нейният екип. Той се състои от професионално подготвени и мотивирани брокери и консултанти, които притежават познанията и уменията да постигат резултатите, очаквани от клиента. Те са компетентни и отговорни, измерват постигнатото чрез крайните резултати.

В СИТИХОУМС  работят амбициозни млади хора с опит в сферата на недвижимите имоти. Те притежават необходимата квалификация и професионални качества, за да предложат на клиентите онова, което им е необходимо – от прецизен представителен анализ на пазара на недвижими имоти до посредничество при осъществяване на сделки. Водещ принцип в работата на екипа ни „ Правилният партньор за вашето бъдеще

Мисия

Нашата цел е да предоставяме на клиентите си експертни консултантски услуги в областта на недвижимата собственост, като налагаме високи стандарти на качествено обслужване и гаранции.

Вярваме, че нашите клиенти са нашият капитал. Затова основен принцип в работата на дружеството е гарантиране и защита на интересите на клиентите.

"СИТИХОУМС" - Правилният партньор за Вашето бъдеще